Deus medical

Deus Medical is het nieuwe hoogwaardige Anabolenmerk wat op de Nederlandse markt beschikbaar is. De afgelopen jaren is de markt overspoelt met slechte onder gedoseerde anabolica wat vanaf nu verleden tijd is. Onze producten worden bij elke batch uitvoerig getest in een medisch lab op zuiverheid en moeten aan een minimale norm van 95% werkzame stoffen hebben, in de galerij vind u bij elke product de labuitslag. Om namaak te voorkomen zitten op de doosjes een QR-code die u kunt verifiëren op echtheid. Door de uitgebreide keuze heeft u altijd het product dat u nodig heeft. Door het succes is uitbreiding van het merk in volle gang en zul in de loop van tijd Sarms/Hgh/Peptides toegevoegd worden aan het assortiment.

Veel mannen ervaren een lage testosteron niveau wat veel voorkomt bij mannen vanaf 35 jaar wat op veel manieren herkenbaar kan zijn denk hierbij aan: vermoeidheid/lage libido/prikkelbaar/emotioneel/slaapklachten/botontkalking/ hart en vaatziektes. Dit is goed te verhelpen met het zogeheten T.R.T “test replacement therapy” hierbij kunt u kiezen om de volgende prodcuten te gebruiken: Testosteron enanthaat (testomed e 250), Sustanon (sustamed 250), Testosteron cypionaat (Testomed c 250), Testosteron Propionaat (testomed p 100). Dit kan op verschillende manieren worden toegepast meestal word dit 1x per week toegediend.

Anabolen steroïden worden voor verschillende doeleinden gebruikt, in de fitness wereld word dit vaak toegepast om een bepaalde fysiek te behalen. Wilt u bijvoorbeeld niet injecteren zijn er vele oplossingen is tabletvormen. Vaak zitten aan elke product wel bepaalde bijwerkingen, bent u bijv. gevoelig voor kaalheid dan kunt u het beste kiezen voor turinabol (turimed) dit heeft geen negatief effect op u haar en kan dan ook veilig worden gebruikt. Ook zijn er vaak middelen om negatieve bijwerkingen te voorkomen zoals bij kaalheid het gebruik van finasteride. Bent u toch uit op een strakkere fysiek waarbij u vet wilt verliezen zijn er ook vele mogelijkheden hier word het gebruik van winstrol (winimed), anavar (anavamed), clenbutrol (clenmed), Methyldrostanolone (supermed) of voor de ervaren gebruikers halotestin-Fluoxymesterone (halomed) gebruikt.