Overzicht reviews

4,6
Rated 4,6 out of 5
4,6 van 5 sterren (op basis van 106 reviews)
Uitstekend83%
Heel goed8%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk7%

Niets op aan te merken

Rated 5,0 out of 5
20 december 2023

Alleen maar goede ervaringen! Als er toch iets mis gaat, wordt dit opgelost.

De beste dus, op dit gebied.

Mirjam

Heel goede service

Rated 5,0 out of 5
24 oktober 2023

Na betaling altijd een snelle levering. En fijn contact bij vragen.

Ester

Super

Rated 5,0 out of 5
11 oktober 2023

Nav van mijn vorige review, hierbij een kleine aanpassing. Ik kreeg gisteren en eergisteren geen contact met de klantenservice, vandaag gelukkig wel. Ik bestel hier al bijna 2 jaar, en normaal gesproken gaat alles goed. Reactie van klantenservice is doorgaans op tijd, levering en afspraken etc perfect.

Kristel
Verified

Betrouwbaar en snelle levering

Rated 5,0 out of 5
19 september 2023

Bestelling is altijd snel binnen. Vriendelijke medewerkers als je vragen via mail stelt.

Nooit geen problemen gehad, gewoon een top site.

Karin
Verified

Top site

Rated 5,0 out of 5
30 augustus 2023

De enige site die ik vertrouw. Komt altijd binnen. Betrouwbaar.

Miran
Verified

Prima

Rated 5,0 out of 5
6 augustus 2023

Snelle levering en goede service

Het
Verified

Perfecte shop, ben ten zeerste tevreden!

Rated 5,0 out of 5
29 juni 2023

Vanwege rugpijn kreeg ik een recept voor Tramadol uitgeschreven (capsules van 50 miligram elk). Maar helaas is de werkingsduur erg kort, ongeveer 4-5 uur, officieel is het 6 uur maar uit ervaring is het pijnverlichtende aspect korter ten duur. Via familie enkele tabletten van de lang werkende versie verkregen en geprobeerd (de 200 miligram Retard) en daar voel ik me VEEL fijner mee (minder ups & downs) en je hoeft dan ook minder te nemen.

Jammer genoeg waren beide doktoren die ik had bezichtigd het niet eens met mij om deze voor te schrijven, desondanks dat het veel “stabieler” aanvoelt (zowel lichamelijk als mentaal), had er hard voor gevochten maar het wou niet baten. Gelukkig bestaat deze site die het verkoopt voor een een redelijke prijs, kortom, een godsgeschenk!

Er wordt altijd snel gereageerd door het team (vooral door Linda) en de Track & Trace code opvragen is nooit een probleem, ze zijn uitermate hulpzaam met elk contact wat ik heb gehad met hun.

Kortom, ik ben erg tevreden met MedicatieDirect. En hopelijk blijft de site lang bestaan want andere methodes om Tramadol te bemachtigen zijn veel meer luguber!

Mike
Verified

Top! Idd direct medicatie

Rated 5,0 out of 5
15 juni 2023

Na betaling super snelle levering! Top service. Dank jullie wel. 5-sterren voor jullie!

Peter
Verified

Zeer goede klantenservice

Rated 5,0 out of 5
12 juni 2023

Zeer betrouwbare site en zeer open voor allerhande vragen. Er is geen betere website die doet wat jullie doen. Jullie leveren tijdig, houden de klanten op de hoogte en zorgen dat alle afspraken nagekomen worden!

Jasper
Verified

Snel service en betrouwbaar

Rated 5,0 out of 5
7 juni 2023

Goede produkten en snel geleverd. Koop wel altijd in doosje. Merk wil nog wel eens verschillen met beschrijving op de site.

Egbert
Verified

Schrijf een review

Translate »