Overzicht reviews

4,6
4,6 van 5 sterren (op basis van 119 reviews)
Uitstekend82%
Heel goed10%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk6%

Medicatie bestellen

27 juni 2024

Ik wil graag medicatie bestellen maar kom er niet uit met de Bitcoins betaling. Kan iemand voor mij bestellen en dat ik cash of met bank betaal?

Hopende kan iemand mij helpen op dit platform.

[email protected]

Jaspers

Antwoord van Medicatie direct

Beste Jasper,

Op de voorpagina hebben wij een aparte pagina waar u stap voor stap word geholpen met het betalen via bitcoins.

Wij hebben wel goed nieuws, vanaf medio volgende week kunnen wij gelukkig ook bank betalingen accepteren 🙂

Snel & goede kwaliteit

14 juni 2024

Sneller dan de apotheek

Sem

Goede service!

7 juni 2024

Had Bromazepam besteld maar ontving die van Hemafarm. Werkt bij mij niet zo goed als die van Teva maar is goed gemaakt dat ik er 40 ontvangen heb inpv. 30 . Verder zeer goede opvolging zoals anders. Topservice👍🏻

Andy

Betrouwbaar

5 juni 2024

Correcte en altijd bereikbare klantenservice. Breed assortiment tegen een zeer acceptabele prijs. Snelle levering. En het belangrijkste: het product doet wat het doen moet. Enige minpuntje is betaling met bitcoin, niet zo makkelijk als je daar nooit mee gewerkt hebt. Maar de klantenservice verzekert mij dat binnen afzienbare termijn met Ideal betaald zal kunnen worden en dan krijgen ze die vijfde ster er óók bij.

Els van Oortmerssen

Top site met goede service!

4 juni 2024

Voor ik op deze site terecht kwam had ik overal gekeken en elke site die ik na trok waren oplichters. Deze site is geweldig ik koop hier nu al een hele tijd en ben zeer tevreden. En idd wat iemand al zei de service is nog beter geworden want je krijgt idd redelijk snel antwoord op je vragen en in mijn geval werd er ook mee gedacht. Ik ben zeer blij met deze winkel echt top.

Erwin

Top!

28 mei 2024

Prima ! Snelle levering

Jan van schouwendam

Nog steeds prima producten en prima service

13 mei 2024

Ik ben terug na een tijdje afwezig te zijn geweest. Ik vind de service zelfs beter geworden. Er wordt ook nog sneller gereageerd op vragen wat erg prettig is. Producten zijn goed, service ook.

Claudia Bakker

Top service al jaren

5 mei 2024

Al jaren bestel ik hier, even een overstap gemaakt, maar toch weer snel terug naar medicatie direct en gelijk duidelijk waarom.

Fijn en snel contact en denken geweldig met je mee. Nu ook weer, ik had ergens om gevraagd, dat was er even niet en krijg nu gewoon gratis 2 nieuwe strips opgestuurd maandag.

Doen nooit moeilijk en ook top te bereiken in het weekend. Dus voor mij alleen nog maar medicatie-direct! Ga zo door lieve mensen.

Ellen

Snelle levering en compleet pakket

22 april 2024

Zeer tevreden op tijd geleverd en compleet.

Jacky

Altijd op tijd en komen beloftes na

24 maart 2024

Ik gebruik deze site nu voor meer dan 4 jaar. Altijd op tijd. Een leverancier waar je op kunt vertrouwen. Gisteren voor 12 besteld, vandaag in huis. Originele verpakking, altijd open voor een gesprek indien er een kleine vertraging is. Dit is de Bol.com voor een snelle levering van medicatie.

Mike

Schrijf een review