Deus medical tabletten

Onder anabolen steroïden bestaan een hoop orale tabletten, dit is ideaal voor mensen die niet willen injecteren. Daarin tegen hebben we hier wel voor en nadelen laten we beginnen met de voordelen: Tabletten worden erg snel opgenomen door het lichaam waardoor de werking hiervan veel sneller in gang komt als injecteerbare steroïden. De korte half waarde hiervan is daarom vaak ook het verschil waarom men ook hier voor kiest doordat het resultaat veel sneller zichtbaar is. Hierbij kan je er ook vanuit gaan dat je veel sneller krachttoename merkt of veel sneller vet verbrand.

De nadelen zijn grotendeels dat orale tabletten via de lever gaan en een groot gedeelte eerst word afgebroken door u lichaam voordat deze echt word opgenomen. Ook krijgt u hiervan veel sneller last van u cholesterol en een hogere bloeddruk waardoor daarna sneller op schade aan de nieren kan optreden.

Er zijn een hoop soorten tabletten die worden toegepast in de fitness/bodybuilding wereld. De meest gebruikte tabletten zijn meestal wel Dianabol (dianamed), Winstrol/stanazolol (winimed) en anavar/oxandrolone (anavamed). Dit zijn nog vrij milde anabolen tabletten

De sterkere tabletten zijn dan ook oxymetholone/superdrol (andromed), halotestin/Fluoxymesterone (halomed) of bijv Methyldrostanolone (supermed) deze zijn nog schadelijker voor u lever als de voorgaande mildere vormen en is het ook aangeraden om deze voor een kortere periode te gebruiken. Als u interesse heeft om een van deze anabolica te gebruiken kijk dan goed in de beschrijving welke doseringen u het beste kunt gebruiken en hoelang u dit kunt toepassen. Er zijn mensen die dit overschrijden maar wij raden dit ten zeerste af omdat u gezondheid natuurlijk bovenop staat.

Er is tijdens het gebruik van anabolen altijd kans dat u negatieve bijwerkingen ervaart, dit komt meestal doordat er een hormoon schommeling plaatsvind en dat kan zich uiten in bijv puisten/gynaecomastie (gyno)/prikkelbaar veel van deze bijwerkingen zijn te behandelen maar zullen meestal vanzelf weggaan als u lichaam het juiste balans vind in u gebruik of stabiel is in de hormonen. Gyno kan goed behandeld worden met aromasin/exemestane (aromamed),arimidex/anastrozole (arimed) en een wat minder bekende product Raloxifene (evimed). Bent u bang voor gyno is dit bijv ook al te voorkomen als u tijdens u kuur preventief proviron of tamoxifen ook wel bekend als nolvadex gebruikt let wel op deze mildere producten onderdrukken het gyno maar verhelpen het niet altijd als deze eenmaal al extreem aanwezig is daarom zijn arimidex of aromasin het meest populair. Een product wat ook word gebruikt tegen extreme gyno is femara/letrozol (femamed) of dostinex. Onze advies is om letrozol als laatste optie te gebruiken omdat deze bijwerkingen niet prettig zijn.

Wilt u een atletische fysiek behalen waarbij u vetpercentage laag is? Is ons advies winstrol of anavar, beginners raden wij altijd anavar aan dit doordat dit middel erg mild is en u er nihil bijeffecten van ervaart ook is de werking van anavar wat beter om een lagere vetpercentage te behalen. Winstrol word hier ook vaak voor gebruikt, het verschil hierin is dat u met het gebruik van winstrol wel meer kracht en spiermassa toename ervaart.

Voor mensen die wat meer massa willen creëren word over het algemeen dianabol gebruikt. Dit is wat minder geschikt voor mensen die wat hoger in hun vetpercentage zitten daar dat dit wel meer vocht vasthoud.

Het is altijd moeilijk te zeggen wat u resultaten zullen zijn omdat elke lichaam wel een andere reactie heeft op elke middel. Daarnaast heeft het ook met veel factoren te maken hoeveel profijt u krijgt bij het gebruik van anabolen zo reageert elke lichaam anders en is het altijd belangrijk om u voeding/rust en training goed onderhoud en hier het meeste uit probeert te halen.


Translate »