Testosteron enanthate Aburaihan kopen

64.95

Rated 0,0 out of 5

10x1ml ampullen a 250mg

5 op voorraad

Beschrijving

Testosteron

Testosteron is een mannelijk geslachtshormoon. Het is nodig voor de aanmaak van sperma en zorgt voor mannelijke kenmerken, zoals lichaamsbeharing, baardgroei, een lage stem, ontwikkeling van de penis en zaadballen en voor meer spiermassa. Het is ook nodig om seksueel opgewonden te raken.

Artsen schrijven testosteron voor bij een tekort aan dit hormoon. Het wordt ook gebruikt bij een vertraagde puberteit bij jongens.

Vanaf de leeftijd van ongeveer 25 jaar begint het testosterongehalte bij mannen langzaam af te nemen. Vanaf 35- 40 jaar kan de daling dusdanig zijn dat dit de kwaliteit van leven nadelig beïnvloedt. Je klachten kunnen bestaan uit:

  1. Minder drive en energie
  2. Depressie
  3. Vermindering van de spiermassa en kracht
  4. Specifiek meer buikvet
  5. Verminderd libido en minder harde erecties

Het belangrijkste voor optimale testosteronproductie is de leefstijl:

  • kwalitatief goede slaap,
  • (kracht)training,
  • een gezond voedingspatroon en
  • normaal lichaamsgewicht (met een normaal / laag vetpercentage).

Tekorten hiervan zijn gelinkt aan lagere testosteronspiegels.

Bij TRT wordt de hoeveelheid testosteron die een man normaal zelf aanmaakt extern toegediend middels een injectie.

Met een insulinenaald gebeurt dit intramusculair of subcutaan. Voor stabiele bloedwaarden is twee keer per week aan te raden, al is frequenter ook mogelijk.

Testosteron bestellen

testosteron online bestellen zonder recept kan eenvoudig via onze website. Een bestelling is snel geregeld, zo hoef je niet de deur uit om een apotheek te bezoeken. Door onze online apotheek kan het direct online geregeld worden.

Personen die vanwege omstandigheden niet zo snel uit huis kunnen gaan of liever niet bij de apotheek gezien willen worden om de medicijn te bestellen, kunnen bij het online bestellen eenvoudig alle problemen omzeilen. Testosteron kopen zonder recept is mogelijk hierdoor.

Neem altijd de bijsluiter goed door en zal je bij twijfel toch weer de arts raadplegen voor wat meer informatie over de werking.