T4 Thyroxine 100ug kopen

34.95

T4 is Thyroxine. T4 is een hormoon dat wordt aangemaakt door de schildklier. Een deel ligt opgeslagen in de schildklier, de rest zit in het bloed. In het bloed is het meeste T4 gebonden aan eiwitten (zoals TBG), een klein deel stroomt rond als ‘vrij T4’. T4 is eigenlijk niet actief, het werkt pas als het wordt omgezet in T3. Doel: het testen van de werking van de schildklier.

Beschrijving

T4 Thyroxine 100ug 30tabs

 

evothyroxine wordt gebruikt voor de behandeling van een onderactieve schildklier (hypothyroïdie). Het vervangt of levert meer schildklierhormoon, dat normaal gesproken door de schildklier wordt geproduceerd. Lage schildklierhormoonspiegels kunnen van nature voorkomen of wanneer de schildklier door bestraling/medicatie beschadigd is of door een operatie verwijderd is. Het hebben van voldoende schildklierhormoon is belangrijk voor het behoud van normale mentale en fysieke activiteit. Bij kinderen is het hebben van voldoende schildklierhormoon belangrijk voor een normale mentale en fysieke ontwikkeling.T4 Thyroxine kopen doet u bij ons.

Deze medicatie wordt ook gebruikt voor de behandeling van andere soorten schildklieraandoeningen.

Deze medicatie mag niet worden gebruikt om onvruchtbaarheid te behandelen, tenzij het wordt veroorzaakt door lage schildklierhormoonspiegels.