Ritalin 10Mg Kopen

64.9574.95

Rated 0,0 out of 5

30x10mg tabletten

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Ritalin

 

Ritalin is een geneesmiddel dat gebruikt wordt voor behandeling van concentratiestoornis met hyperactiviteit. Het zorgt ervoor dat de delen van de hersenen die niet actief genoeg zijn, te activeren. Op die manier vermindert impulsiviteit en verbetert de concentratie. Ook helpt Medikenet bij narcolepsie, een slaapziekte. Doorgaans wordt er eerst gestart met gedragstherapie. Indien dit onvoldoende werkt, is medicatie een volgende stap.

  • Gebruikt voor behandeling van: ADHD en narcolepsie
  • Effect: activeert de hersendelen die niet actief genoeg zijn
  • Werkzame stof: methylfenidaat

 

Ritalin bestellen

Ritalin online bestellen zonder recept kan eenvoudig via onze website. Een bestelling is snel geregeld, zo hoef je niet de deur uit om een apotheek te bezoeken. Door onze online apotheek kan het direct online geregeld worden.

Personen die vanwege omstandigheden niet zo snel uit huis kunnen gaan of liever niet bij de apotheek gezien willen worden om de medicijn te bestellen, kunnen bij het online bestellen eenvoudig alle problemen omzeilen. Ritalin kopen zonder recept is mogelijk hierdoor.

Neem altijd de bijsluiter goed door en zal je bij twijfel toch weer de arts raadplegen voor wat meer informatie over de werking.

Extra informatie

mg

5 Mg, 10 Mg

Andere suggesties…