Finasteride 5Mg Kopen

49.95

Rated 0,0 out of 5

30x5mg tabletten

Beschrijving

Finasteride

Finasteride is een medicijn tegen kaalheid en bij een vergrote prostaat. Verkrijgbaar in tabletten met 1 of 5 mg finasteride.

 

Effect Finasteride

Finasteride zal de werking van testosteron op de haarzakjes in de huid en de prostaat verminderen.

Kaalheid

De haren van mensen die kaal zijn/worden, zijn extra gevoelig aan het hormoon dihydrotestosteron (DHT). Dit hormoon maakt het lichaam uit testosteron en zal de groei van de haren remmen. Finasteride gaat de werking van DHT tegen, waardoor het haar weer zal groeien op plekken waar de haargroei eerder stopte. U neemt een lagere dosering in van 1 mg.

Vergrote prostaat

De prostaatklier groeit door het hormoon dihydrotestosteron, een hormoon dat het lichaam uit testosteron maakt. Finasteride remt deze omzetting, waardoor de prostaat zal krimpen. Bijgevolg heeft de urinebuis geen vernauwing meer en zal de urine beter kunnen doorstromen. U neemt een hogere dosis in van 5 mg.

Finasteride is effectief om kaalheid bij mannen en ene vergrote prostaat te behandelen. Kaalheid bij mannen kan mentaal moeilijk zijn en het zelfvertrouwen doen afnemen. Voor uw eigen welbevinden is het daarom aan te raden om deze klachten te behandelen.

Wanneer merkt u effect?

Plasproblemen: na 2 tot 6 maanden.
Kaalheid: na 3 tot 6 maanden. Let op: indien u stopt met dit medicijn, zullen de nieuwe haar binnen een half à 1 jaar ook verdwijnen.

Mogelijke bijwerkingen bij innemen van Finasteride:

– Mannen: seksuele stoornissen (vb. impotentie) indien u stopt met de inname van dit medicijn.

Let op:  Gebruik een condoom als uw partner zwanger is! Uw sperma kan finasteride bevatten. Dit is schadelijk voor de baby.