DECAMED PP 100 (Nandrolone Phenylpropionate) kopen

44.95

Rated 0,0 out of 5

10X1 ml ampillen

DECAMED PP 100 (Nandrolone Phenylpropionate) is een anabole steroïde met een kleine esterbasis en staat afgekort tot NPP. DECAMED PP 100 (Nandrolon Phenylpropionate) is een verbinding met veel prestaties en therapeutische voordelen. DECAMED PP 100 (Nandrolone Phenylpropionate) is ontworpen met het doel om de grootte te vergroten en de spierkracht is een effectieve steroïde voor de bulkcyclus buiten het seizoen. Herstel van training en blessures zal ook gemakkelijker zijn als u DECAMED PP 100 (Nandrolon Phenylpropionate) toevoegt aan uw bulkfase-routine. Dit hormoon is ook een erg populaire keuze voor cuttcycli. Bovendien beschermt deze steroïde het spierweefsel waar bodybuilders zo hard voor werken.

Beschrijving

DOSERING:

Nandrolon Phenylpropionate 100 mg / ml

PAKKETINHOUD:

1 doos met 10 ampullen, 1 ml (1 cc) per ampul

WAT IS HET:

DECAMED PP 100 (Nandrolone Phenylpropionate) is een anabole steroïde met een kleine esterbasis en staat afgekort tot NPP. DECAMED PP 100 (Nandrolon Phenylpropionate) is een verbinding met veel prestaties en therapeutische voordelen. DECAMED PP 100 (Nandrolone Phenylpropionate) is ontworpen met het doel om de grootte te vergroten en de spierkracht is een effectieve steroïde voor de bulkcyclus buiten het seizoen. Herstel van training en blessures zal ook gemakkelijker zijn als u DECAMED PP 100 (Nandrolon Phenylpropionate) toevoegt aan uw bulkfase-routine. Dit hormoon is ook een erg populaire keuze voor cutcycli. Bovendien beschermt deze steroïde het spierweefsel waar bodybuilders zo hard voor werken.

HOE TE GEBRUIKEN:

Om de beste resultaten te bereiken en het risico op bijwerkingen te minimaliseren, is de aanbevolen dosering vijftig tot honderd milligram (50-100 mg) NPP per dag. DECAMED PP 100 (Nandrolone Phenylpropionate) is een injecteerbare steroïde die dagelijks of driemaal per week kan worden gebruikt. Geavanceerde bodybuilders kunnen grotere doses gebruiken, zoals 400-800 mg per week. Vrouwelijke gebruikers dienen 50-100 mg per week te gebruiken, de dosering moet voldoende zijn en het aantal ervaren negatieve bijwerkingen beperken.

SPECIALE VOORZORGSMAATREGELEN BIJ OPSLAG:

Bewaren beneden 30 ° C. Bescherm tegen licht. Niet bevriezen.